Your Industrial Advisor

Berhan maailmalla

Lily Lin, Kiina

Berhan on toiminut Kiinassa vuodesta 2000 lähtien. Kiinan-tiimimme avainhenkilö on Lily, jolla on vankka kokemus pääsystä Kiinan markkinoille ja yhteisyritysprojekteista kiinalaisyritysten näkökulmasta.

Rajiv Kochhar, Singapore ja Kaakkois-Aasia

Aloitimme toiminnan Intiassa ja Singaporessa vuonna 2003 ja teemme yhteistyötä Avista Advisory -yhtiön Rajiv ja Monica Kochharin kanssa. Heillä molemmilla on pitkä kokemus yritysrahoituksesta ja markkinoille menoon liittyvistä projekteista.

Sanjeev Bhandari, Intia

Teemme Intiassa yhteistyötä myös Sanjeevin ja TMG Advisory -yhtiön kanssa. Sanjeevilla ja hänen tiimillään on kokemusta markkinoille menoon ja yritysrahoitukseen liittyvistä projekteista useilta teollisuusaloilta, ja hyvät suhteet eri teollisuusalojen sidosryhmiin, sijoittajiin ja viranomaisiin.

Marino Monzini, Italia

Marinon osaamisaluetta ovat kuluttajatuotteiden markkinointi, myynti ja jakelu sekä yleisjohtaminen. Hän on työskennellyt kansainvälissä johtotehtävissä tunnettujen globaalien brändien parissa mm. Philipsillä, Nokialla ja Ferrerolla.

Muut yhteistyökumppanit

Berhanilla on yhteistyökumppaneita myös Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa sekä useissa Aasian ja Euroopan maissa.